گلیسیرین klk مالزی

گلیسرین (به انگلیسی: Glycerin) یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود؛ ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم‌های صورت به کار می‌رود، زیرا رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است.چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است با استفاده از صابون‌های گلیسیرینه پوست دست خشک نمی‌شود.

فروش گلیسیرین مشخصات و دستورالعمل آن
از جمله ویژگی های گلیسیرین می توان به موارد زیر اشاره کرد:

چگالی آن 1.261 گرم بر سانتی متر مکعب است. دمای ذوب و جوش آن به ترتیب 291.5 درجه سانتیگراد و 290 درجه سانتیگراد است. هنگامی که گلیسیرین در معرض گرما قرار می گیرد، خشک می شود و به آلئید با بوی تند و زننده تبدیل می شود. در اینجا با مشخصات کامل گلیسیرین آشنا می شوید.

فرمول شیمیایی گلیسیرین C3H8O3 و جرم مولی آن 09.92 gmol-1 است. ظاهری شفاف و بی رنگ دارد و بی بو و چسبنده است.

هنگام خرید گلیسیرین صنعتی دقت کنید که الکل سه عاملی باشد که دارای پیوند هیدروژنی باشد. به همین دلیل در آب و اتانول به هر نسبت حل می شود.

گلبسیرول یک شیرین کننده خنثی است که نقطه جوش بالایی دارد و در صورت یخ زدن، خمیر غلیظ و چسبناکی ایجاد می کند.

گلیسرول همراه با اسیدهای چرب مانند اولئیک و استئاریک در انواع روغن ها و همچنین چربی های حیوانی و گیاهی یافت می شود. گلیسیرین با منشاء گیاهی هنگامی که با اسیدهایی که برای سلامتی و تندرستی استفاده می شود ترکیب شود ارزشمندتر و با کیفیت تر می شود. محصولات آرایشی و بهداشتی و صابون مناسب تر هستند.

گلیسیرین دارای خواص زیر است:
رطوبت ساز:
گلیسیرین رطوبت را جذب می کند، به این معنی که به حفظ مایع در محصول کمک می کند. به همین دلیل است که به آبرسانی پوست کمک می کند.

محلول در آب:

گلیسیرول بدون از بین بردن خلوص آب می تواند در آن حل شود. همین خاصیت موجب می‌شود تا آب به صورت بخار جذب شود این عمل اثرات خوبی روی مو می گذارد.

بدون مزه:

گلیسیرین هیچ مزه ای ندارد. یکی از مهمترین دلایلی است که در مواد غذایی استفاده می شود.

نرم‌کننده:

استفاده از آن برای نرم کردن و محافظت از پوست بسیار رایج است.

گلیسرول به راحتی می‌تواند به متانول، اتانول و پروپانول تبدیل شود. با استفاده از واکنش های هیدروژنولیز، ماده اولیه خوبی برای تهیه حلال هاست.

موارد استفاده و کاربردهای گلیسیرین
خرید گلیسیرین خوراکی در صنایع غذایی
تولید کنندگان مواد غذایی از خرید گلیسرول برای اهداف مختلف استفاده می کنند. این ماده باعث سنتز تری گلیسیرید و فسفولیپیدهای فلزی در کبد و بافت چربی می شود. وقتی بدن از چربی ذخیره شده برای انرژی استفاده می کند، گلیسرول و اسیدهای چرب وارد جریان خون می شوند.

علاوه بر این، گلیسرول می تواند در کبد به گلوکز تبدیل شود. این محصول به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده در فرآورده های گوشتی، آدامس یا کاکائو استفاده می شود. حتی در تولید مواد غذایی ارگانیک نیز استفاده می شود.

فروش گلیسیرین بهداشتی در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی
تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از گلیسیرین زیادی استفاده می کنند. گلیسیرین بهداشتی برای تولید صابون، کرم های مرطوب کننده و ماسک مو به فروش می رسد.

صابون گلیسیرین برای پوست بسیار ملایم است و حتی می تواند به کاهش علائم برخی از اختلالات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما یا درماتیت آتوپیک کمک کند. حتی برای درمان آفتاب سوختگی نیز موثر است.

فروش گلیسیرین بهداشتی برای تولید صابون گلیسیرین بهترین گزینه برای افرادی با پوست خشک یا حساس است. PH پایین این صابون ها به پوست کمک می کند رطوبت طبیعی خود را حفظ کند. موهای خشک و شکننده نیز می توانند از فواید گلیسیرین استفاده کنند، باعث تقویت ریشه و رشد مو شده و از شوره سر جلوگیری می کند.

موارد مصرف و کاربرد های گلیسیرین

خرید گلیسیرین خوراکی در صنایع غذایی

تولید کنندگان مواد غذایی از خرید گلیسرول در جهت مقاصد مختلف استفاده می کنند. این ماده باعث سنتز تری گلیسیریدها و فلز فسفولیپیدها در بافت کبد و چربی می شود. هنگامی که بدن از انرژی چربی ذخیره شده استفاده می‌کند، گلیسرول و اسیدهای چرب وارد جریان خون می‌شوند.

علاوه بر این گلیسرول را می‌توان به گلوکز موجود در کبد تبدیل کرد. از این محصول به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده در محصولات گوشتی، آدامس یا کاکائو بهره می‌برند. حتی هنگام تولید مواد غذایی ارگانیک نیز استفاده می شود.

فروش گلیسیرین بهداشتی در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی

تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از گلیسیرین استفاده های فراوانی می برند. فروش گلیسیرین بهداشتی برای تولید صابون، کرم های مرطوب کننده و ماسک مو صورت می‌گیرد.

صابون گلیسیرین روی پوست بسیار ملایم است و حتی می‌تواند به کاهش علائم برخی از اختلالات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما یا درماتیت آتوپیک کمک کند. حتی برای درمان آفتاب سوختگی نیز موثر می باشد.

فروش گلیسیرین بهداشتی برای تولید صابون گلیسیرین برای افرادی که پوست خشک یا حساس دارند بهترین گزینه است.  ph پایین این صابون ها به پوست کمک می کند رطوبت طبیعی خود را حفظ کند. موهای خشک و شکننده نیز می‌توانند از مزایای گلیسیرین استفاده کنند، ریشه ها را تقویت و موجب رشد مو میشود و از شوره سر جلوگیری می کند.

خرید گلیسیرین صنعتی

در صنعت نساجی خاصیت ارتجاعی و نرمی پارچه ها را فراهم می کند. در تولید محصولات مختلف به ویژه چای و قهوه و سایر عصاره های گیاهی، همچنین تولید نوشیدنی های طبیعی برای افزایش کیفیت محصول استفاده می‌شود.

عوارض جانبی و ناسازگاری گلیسیرین

گلیسیرین با مواد اکسید کننده قوی مانند تری اکسید کروم، کلرات و پرمنگنات پتاسیم و همچنین با اسید نیتریک ناسازگار است. لازم به یادآوری است که گلیسیرین خوراکی می‌تواند باعث سردرد، حالت تهوع، استفراغ و همچنین اسهال شود. گاهی نیز باعث سرگیجه و تپش قلب می گردد.

از آنجایی که گلیسیرین نوعی الکل قند است، که بدن شما قادر به جذب کامل آن نیست، به تنهایی و چه از طریق مواد غذایی می‌تواند باعث گاز و اسهال شود.

اگر می خواهید از گلیسیرین استفاده کنید، ابتدا از مقدار کم شروع کنید تا ببینید روی بدن شما چگونه واکنش نشان می دهد. همچنین بیش از ۷ روز پشت سر هم استفاده نشود. در صورت مدفوع خونی، سوزش، درد یا عدم بهبود باید درمان قطع شود. بیماران قلبی و عروقی حتما تحت نظر پزشک از گلیسیرین استفاده کنند.

گلیسرول به علت اینکه یک ملین است، باعث خارش و سوزش در ناحیه مقعد می‌شود.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین klk مالزی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین klk مالزی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *